EEMSDELTADRONES

Luchtfoto

Altijd al een luchtfoto willen hebben van uw huis, bedrijfslocatie, evenement of ter ondersteuning van uw dienstverlening of product? Dankzij de flexibele inzet van het systeem is dit allemaal mogelijk. Geen dure vliegtuigfotografen die foto’s presenteren van veel te grote hoogte, maar betaalbare detailfoto’s vanuit de lucht volledig conform uw wensen.

 

Luchtvideo

Een luchtvideo in 4k of live-opname in HD kwaliteit op locatie? Zorg voor een spectaculair en uniek overzicht die de ‘grondopnames’ naar een hoger niveau tillen. Door de flexibele inzetbaarheid van de drone, kunnen gebeurtenissen of eigendommen op niet eerder vertoonde manier in beeld worden gebracht. Of het nu is voor een enkel shot, volledige video of samenwerking met een mediateam ter plaatse, wij bespreken graag jouw idee! Voor meer mogelijkheden, bekijk de toepassingen.

 

Inspectie & Veiligheid

Naast fotografie en video-opnames vanuit de lucht voor media- en promotiedoeleinden, is een drone uitermate geschikt voor inspectiedoeleinden, veiligheidschecks en analyses. Voor meer mogelijkheden, bekijk de toepassingen.

Vragen? Neem direct contact met ons op.

Volg en like ons op Twitter & Facebook voor updates en de laatste ontwikkelingen.