INSPECTIE/VEILIGHEID

Unieke mogelijkheden

Naast fotografie en video-opnames vanuit de lucht voor media- en promotiedoeleinden, is een drone uitermate geschikt voor inspectiedoeleinden, veiligheidschecks en analyses. Drones zijn de laatste tijd regelmatig negatief in het nieuws. De reden hiervan is meestal nalatigheid van de dronesbestuurder en onzorgvuldig handelen.

Eemsdeltadrones ziet juist veel positieve mogelijkheden als het aankomt op veiligheid en de inzet van drones. Een bepaald object of gebied kan snel en nauwkeurig in beeld worden gebracht. Specialisten kunnen ter plaatse of achteraf sneller de benodigde inzichten verkrijgen, waardoor analyses met betrekking tot bijvoorbeeld onderhoud of veiligheid adequaat kunnen worden uitgevoerd.

 

Voordelen

In de eerste plaats kan dit een aanzienlijke kostenvoordeel opleveren voor bedrijven die veiligheids-checks en inspectiewerkzaamheden uitvoeren. Daarnaast kunnen er inzichten verkregen worden die anders niet mogelijk waren, bijvoorbeeld doordat de drone vanuit een unieke positie visuele ondersteuning geeft. Tot slot en misschien wel het belangrijkste, het inzetten van personeel op bepaalde gevaarlijke locaties voor visuele inspecties is niet langer nodig.

 

Interesse?

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van inspectie en veiligheid? Neem direct contact met ons op of bekijk de vele toepassingen!

 

 

Volg en like ons op Twitter & Facebook voor updates en de laatste ontwikkelingen.