GECERTIFICEERD/VEILIGHEID

Regelgeving

Voor de professionele inzet van drones gelden strenge regels, waaronder een ontheffing van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILenT). Het is namelijk verboden om zonder ontheffing professioneel (zakelijk) te vliegen met drones. Eemsdeltadrones beschikt als één van de weinige professionele bedrijven in Nederland over deze ontheffing. Voor meer informatie en navraag naar ons ontheffingsnummer, neem contact op! ps. Vraag bij onze collega’s ook altijd het ILT ontheffingsnummer op. Wordt dit niet gegeven, ga niet op de aanbieding in, want opnames zijn dan verboden!

 

Veiligheid

Kwaliteit en het waarborgen van de veiligheid tijdens de vlucht staat voorop! Ieder vlucht wordt afgestemd met de opdrachtgever en onze toestellen zijn uitgerust met de modernste veiligheidssystemen. Lees hierover meer op de pagina uitrusting.

 

Ontwikkelingen

De regelgeving omtrent het vliegen met drones staat niet stil. Wij volgen de ontwikkelingen nauwgezet en zijn aangesloten bij de branchevereniging.

 

Voordelen

Nieuwsgierig naar wat de voordelen zijn van drones? Een goed voorbeeld is de inzet van drones voor inspectie en veiligheid! Zie onze pagina Inspectie & Veiligheid.

 

Vragen? Neem direct contact met ons op.

Volg en like ons op Twitter & Facebook voor updates en de laatste ontwikkelingen.