OVER ONS

Het team

Eemsdeltadrones is in 2014 opgericht om aan de groeiende vraag naar luchtfotografie en video met behulp van drones te voldoen, met name in de noordelijke provincies. Wij bestaan uit een jong en enthousiast team van liefhebbers voor techniek en fotografie. Wij zijn hét aanspreekpunt op het gebied van drone-toepassingen in het noorden van het land en aangesloten bij de branchevereniging. Daarnaast onderhouden wij contact met het NLR en ILenT.

 

Professioneel

Voor de professionele inzet van drones gelden strenge regels, waaronder een ontheffing van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILenT). Het is namelijk verboden om zonder ontheffing professioneel (zakelijk) te vliegen met drones. Eemsdeltadrones beschikt als één van de weinige professionele drone-bedrijven in Nederland over deze ontheffing. Voor meer informatie en navraag naar ons ontheffingsnummer, neem contact op! ps. Vraag bij ons collega’s ook altijd het ILT ontheffingsnummer op. Wordt dit niet gegeven, ga niet op de aanbieding in, want opnames zijn dan verboden.

 

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of heb je een algemeen vraag m.b.t. drones, het mogen vliegen met drones en de bedrijfsontheffing? Neem direct contact met ons op!

Volg en like ons op Twitter & Facebook voor updates en de laatste ontwikkelingen.